MK Commerce

Važna karika u lancu kreiranja vrednosti u poljoprivrednoj industriji, pored proizvodnje, skladištenja i industrijske obrade, svakako je i trgovina. Trgovina poljoprivrednim proizvodima jedna je od oblasti poslovanja kompanije koja čini ključnu kompetenciju i deo je korporativnog identiteta i prepoznatljivosti.

Ova kompanija je najveća i najsnažnija trading kompanija iz MK Group poslovnog sistema. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina poljoprivrednim proizvodima, semenskom robom, šećerom i drugim proizvodima iz agrarnog asortimana. Kroz dugu istoriju poslovanja, kompanija je menjala korporativni identitet i fokus poslovanja, ali trgovina je ostala dominantna delatnost preduzeća. 

Profesionalni tim čine iskusni stručnjaci iz oblasti agroekonomije, koji svakodnevno prate stanje na domaćim i svetskim poljoprivrednim berzama, kao i tržištima poljoprivrednih proizvoda, sa ciljem uspostavljanja uspešne trgovine. 

U svom sastavu kompanija ima preduzeća koja se bave trgovinom i logistikom u poljoprivredi: Granexport iz Pančeva, Maxiprotein iz Požege, Agrobrest iz Bačkog Brestovca, Žitobačka iz Kule, Silosi Novo Miloševo, Farm Co-op iz Srbobrana, AgroCrnja iz Srpske Crnje, Agrium iz Sremske Mitrovice. 

 

Kontakt

MK Commerce d.o.o.

Trg Marije Trandafil 7, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 21 4878 418; 

Fax: +381 21 6616 850;

E-mail: info@mkcommerce.co.rs